Läser in...

MARINDEPÅN DALARÖ

MARINDEPÅN DALARÖ

Marindepån Dalarö är beläget i en av de vackraste delarna av Stockholms skärgård. Vi ligger i en väl skyddad vik nära ytterskärgården och ett stort antal utflyktsmål för bad, restauranger, vattensport och fiske. Ändå tar det bara 30 minuter från Stockholm med bil.

För den som önskar kan vi erbjuda en komplett lösning med båtförsäljning, sommarplats, vinterförvaring, rutinservice, montering av extrautrustning och eventuella reparationer. Du väljer själv vad du vill ha hjälp med.

Marindepån Dalarö ligger vid vattnet och erbjuder en unik skärgårdsmiljö för dig som vill komma och titta på båtar. Vi erbjuder möjlighet till provkörning av ett stort antal av de båtmodeller vi har till salu och nästan alla begagnade båtar.

Vi har också en sjömack och en välsorterad tillbehörsbutik. Du är varmt välkommen ut och kanske ta en fika på bryggan.

Får du några problem i framtiden har vi dessutom en auktoriserad fullserviceverkstad.

Vår butik

Marindepån Dalarö har en välsorterad tillbehörsbutik med generösa öppettider under hela båtsäsongen.

Vi försöker kontinuerligt utveckla vår butik. Dels arbetar vi med att göra butiken snyggare, mer trivsam och lättarbetad. Samtidigt försöker vi utveckla vårt produktutbud så att vi kan erbjuda det bästa bland de produkter våra kunder efterfrågar. Vi arbetar idag med en stor mängd kvalitetsleverantörer inom färg, båtvårdsprodukter, förtöjning, presentartiklar, vattensport, våtdräkter, vindrutetorkare, gasolkomponenter, skruvar, kätting, klass 3 hänglås och kedjor.

Vidare har vi ett mycket brett urval av flytvästar från Baltic samt skor och kläder från bl.a. Holbrook, Sebago och Musto.

Förbrukningsmaterial och motortillbehör från Mercury.

Egen bensinstation

Här kan du tanka din båt, vattenskoter, bil och MC/moped. Du kan betala med de flesta kort. Vi tar de flesta kreditkort, dock ej bensinkort.

Sjömacken erbjuder

  • Blyfri bensin 95-oktan
  • Miljödiesel
  • Tyvärr ej bunkerdiesel
  • Sjömacken håller öppet så länge Vadviken är isfri.

Landmacken erbjuder

  • Blyfri bensin 95-oktan
  • Miljödiesel
  • Landpumpen håller öppet för tankning enligt våra ordinarie öppetttider.

Kiosk

I vår kioskdel kan du köpa glass, dricka, godis och tidningar. Vi säljer även kaffe och muffins sommartid. Utemöbler med fin utsikt över marinan och Vadviken.

Utflykter

Dalarö är hjärtat av Stockholms södra skärgård. Från Marindepån Dalarö är det enkelt att upptäcka denna vackra del av skärgården med båt. Vi kommer här att lägga upp detaljerade förslag till utflyktsmål. Tills vi är klara med det så kanske följande tankar kan tjäna som inspiration:

Strindbergs Kymmend, Utö, Ornö, Huvudskär, ”Dalarö runt” packa en pic-nic korg och ta varvet runt Dalarö och titta på husen och den vackra skärgården

 

Läs mer Dölj text
Följ återförsäljare
Få ett e-postmeddelande när denna återförsäljare lagt upp en eller flera nya annonser i sitt lager!
Skicka tips
Ange din väns e-postadress för att skicka ett tips om denna återförsäljare.

MARINDEPÅN DALARÖ

Hitta till MARINDEPÅN DALARÖ

Skicka e-post till oss

Hitta hit


Ring oss

08-501 501 05

Hemsida

http://www.marindepan.se


37 fordon i lager