Läser in...

LERKILS BÅTVARV, AB

Lerkils Båtvarv hittar ni söder om Göteborg och väster om Kungsbacka på västkusten. Vi grundades 1958 och har sedan starten varit ett fullservicevarv. Med över 60 års erfarenhet i branschen erbjuder vi bl a nya och begagnade motorbåtar, inombordsmotorer och utombordsmotorer.

Du kan välja bland flera olika båtfabrikat, t ex Askeladden, Bella, Flipper, Quicksilver, Ryds & Valiant. Bland inombordare finns Mercruiser och Cummins. Utombordare har vi från Mercury och Suzuki. Marinelektronik erbjuder vi från bl a. Garmin, Lowrance och Humminbird, båttillbehör från Watski samt båtfärger från International & Jotun.

Därutöver tillhandahåller vi reservdelar till båtar och motorer. Kontakta oss om du önskar vinteruppställning av din båt eller vinterförvaring av dina båtmotorer. Vi sköter truckhantering och tillhandahåller både servicebilar och servicebåtar. Vi har även en auktoriserad motorverkstad för marina motorer och utför rekonditionering och reparationer av plastbåtar.

 ASKELADDEN, BELLA, FLIPPER, QUICKSILVER, RYDS, MERCURY, MERCRUISER, SUZUKI

GARMIN, SIMRAD, WATSKI, ATLANTICA, SWEDBANK

Öppet vardagar 8-17 ( högsäsong vard. 8-18 & lörd. 10-14)

Läs mer Dölj text
Följ återförsäljare
Få ett e-postmeddelande när denna återförsäljare lagt upp en eller flera nya annonser i sitt lager!
Skicka tips
Ange din väns e-postadress för att skicka ett tips om denna återförsäljare.

LERKILS BÅTVARV, AB

Skicka e-post till oss
Hitta hit


Ring oss

0300-270 64

Hemsida

http://www.lerkils-batvarv.se

Öppettider

Klicket använder cookies för att göra din användarupplevelse så bra som möjligt. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.
Laddar...