Läser in...

Bildeve AB

Skåne

Bildeve AB

Omtanke och kvalité - 80 år i branschen. Vi finns i Helsingborg, Landskrona och Höganäs.

Auktoriserad återförsäljare av dacia, renault och volvo. Handla tryggt hemma hos Sveriges äldsta Volvohandlare. Läs mer om Bildeve och våra tre center på vår hemsida www.bildeve.se. Vår ränta gäller vid val av Bildeves Helkundserbjudande.

Bildeve grundades 1920 av Algot Viebke. Samma år som Volvo började producera bilar, d v s 1927, tecknade Bildeve sitt första kontrakt om försäljning och service av Volvos produkter. Med vår långa erfarenhet vet vi vad som krävs av en bra Volvohandlare och detta ligger bland annat bakom valet av våra honnörsord: omtanke och kvalité.

Bredd och spets
Inom Bildevekoncernen ryms idag en rad olika verksamheter eftersom vi vill kunna tillgodose alla kunders behov. Under koncernens tak finns person- och transportbilsförsäljning, verkstäder, butiksförsäljning av reservdelar och tillbehör, bensinstationer, biluthyrning och däcksförsäljning. Vi lägger dock stor vikt vid att bredden inte inkskränker på kvalitén i verksamheterna. På Bildeve är vi ca 130 personer som ser till att vi kan stå till tjänst med både bred kunskap och spetskompetens.

När och fjärran I regionen
Vår målsättning har alltid varit att ge en fullgod service i regionen. På Berga industriområde i Helsingborg finner Du huvudanläggningen som är en fullserviceanläggning för personbilar. Här finns också Hertz biluthyrning och 5-Direkt med däcksservice. I Landskrona finns också en komplett fullserviceanläggning för personbilar och i Höganäs finns verkstad, bildelsförsäljning samt bensin.

På nätet
Internet har gjort att vi idag når fler kunder än någonsin. Vi på Bildeve gör allt vi kan för att utnyttja de möjligheter tekniken innebär för att skapa fördelar för våra kunder, bl a genom låga nettopriser på begagnade bilar och olika bokningssystem via internet. Så att vi kan stå för kvalitet och omtanke både när och fjärran.

Läs mer Dölj text
Följ återförsäljare
Få ett e-postmeddelande när denna återförsäljare lagt upp en eller flera nya annonser i sitt lager!
Skicka tips
Ange din väns e-postadress för att skicka ett tips om denna återförsäljare.

Bildeve AB Skåne

Hitta till Bildeve AB

Skicka e-post till oss

Hitta hit

Hälsingborgsvägen 44
261 42 Landskrona

Ring oss

042-17 25 00

Hemsida

https://www.bildeve.se/


192 fordon i lager