Läser in...
Bli kund hos KlicketFå fart på din försäljning och nå dina kunder enkelt och kostnadseffektivt.

Öppna en Klicket Butik och exponera dina produkter och ditt varumärke på Sveriges snabbast växande sök- & säljtjänst online: fordonsmarknaden Klicket.se. Marknadsför hela ditt produktutbud under ett och samma tak - ett guldläge för ökad merförsäljning!

I din Klicket Butik ingår en mängd olika finesser.
Du får bland annat en egen butikssida där det ingår statistik så du kan se vilken effekt som ges. Fler funktioner hittar du här »

Därför vill du jobba med Klicket!

Klicket skapades för att flytta fram positionerna digitalt för svensk fordonsbransch, men också för att konsumenterna skulle få en bättre, sökvänligare och mer jämnställd fordonsmarknad. Tillsammans med Sveriges fordonshandlare skapar vi framtiden online med smarta och innovativa lösningar som förbättrar det digitala säljet.

Hur fungerar det?
Klicket tillhandahåller ett fullskaligt publicering- och säljverktyg för era fordon både i mobil och på webben – via Klicket och Klickets Fordonsvisare. Ni har möjligheten att publicera era fordon direkt via Klickets populära adminverktyg eller med hjälp av våra partners och systemintegrationer. I er digitala utställningshall kan ni kombinera snygga fordonsvisningar i olika format med erbjudanden, finans och försäkringslösningar som gynnar er affär. Ni kan med fördel använda Klicket som ert enda publiceringsverktyg - med alla grundläggande funktioner och en mängd av unika och roliga finesser!

Klickets populära Fordonsvisare är en "spegling" av alla era fordonsannonser på er egna hemsida - vilket gör att ni får en toppmodern fordonsvisning inkl. branschanpassade sökfunktioner på er egna sajt!

Varför ha en fordonsvisning med branschunika sökfunktioner på egna hemsidan?
Det är viktigt att ditt företag har en Fordonsvisare - en professionell fordonsvisning med enkla och smarta sökfunktioner på er egna hemsida, både för att fånga trafiken från olika sökmotorer - men också för att ge slutkunden en seriös helhetsupplevelse inför köpet hos er. Ni tar dessutom bort konkurrensen genom att låta era kunder söka bland era fordon via er egna hemsida, istället för på fordonsmarknaden med samtliga av era konkurrenter.

Att ha en fordonsvisning med branschanpassade sökfunktioner på din egna hemsida ökar både exponeringen av era fordon, antalet kvalitativa leads (intresseanmälan, mail, telefonsamtal, osv) men även trygghetskänslan hos era potentiella kunder. Ni ökar chansen till försäljning helt enkelt!

Andra smarta tjänster
Utöver Klickets Fordonsvisare finns ett gäng smarta tjänster, läs mer här »

Frågor?
Har ni frågor är ni välkomna att kontakta oss »

Hur gör jag för att bli kund hos Klicket?
Hör av dig till oss på Klicket, så hjälper vi dig att enkelt komma igång!

 

Klicket använder cookies för att göra din användarupplevelse så bra som möjligt. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.
Laddar...