Läser in...
Välkommen till Klicket.se - Sveriges träffsäkraste fordonssajt!

Enkelt och användarvänligt - bara ett klick bort

Klicket.se är en märkesoberoende söktjänst med ca 80 000 fordon till salu från hela Sverige. Hitta och sök enkelt bland fordon från Sveriges fordonshandlare (och snart privatpersoner). Helt gratis för alla besökare. Bara ett klick bort.

 

Den självklara platsen för Sveriges alla fordonsägare

Klicket är en enklare, tryggare och mer användarvänlig sajt för dig som ska köpa och sälja nya och begagnade bilar, båtar, husbilar och andra fordon. Dessutom har vi bättre sökfunktioner - oavsett vilken fordonstyp du söker efter.

 

Annonsera kostnadsfritt på Klicket

Från hösten 2022 kan du som privatperson annonsera ut dina fordon (helt kostnadsfritt!) på Klicket.seKontakta oss för mer information.

 

Sveriges träffsäkraste fordonssajt - bara ett klick bort!

Med Klicket har vi skapat ett nytt, spetsigt och effektivt säljverktyg. En prisvärd sök- och säljtjänst för både företag och privatpersoner samt för alla typer av fordon. På köpet fick vi Sveriges träffsäkraste fordonssajt.

 

Känn dig trygg med Klicket

När du använder dig av Klicket kan du känna dig trygg med att vi gör allt för våra användares säkerhet. Vi granskar alla objekt som publiceras hos oss och avstår dagligen från att publicera objekt som anses olämpliga eller inte håller vår miljöpolicy.

Vi på Klicket finjusterar vårt regelverk löpande för att anpassa oss till aktuella händelser och rådande marknadssituationer. Vill du veta mer om vårt säkerhetsarbete får du gärna kontakta oss.

 

Klickets säkerhetsprocess

  • Vi granskar alla inkommande fordon via tjänsten "+ Lägg in annons" - innan dom publiceras på Klicket.se.
  • Fordonen granskas utifrån svensk lag och våra egna regler. Vi gör löpande kontroller av fordon och användare.
  • Vi blockerar och tar bort användare och fordon som på ett eller flera sätt bryter mot våra regler, svensk lag eller missbrukar våra tjänster.
  • Vi samarbetar med polisen och andra myndigheter för att förhindra olagliga aktiviteter på vår plattform.

 

Hjälpa oss att bli bättre

Har du synpunkter eller kanske förslag och idéer på hur vi kan bli bättre? Tveka då inte att kontakta Klicket och ge oss feedback om hur vi kan förbättra tjänsten. Alla tips är värdefulla, eftersom din feedback hjälper oss att förbättra Klicket för alla.


Klicket.se

Över 80 000 fordon direkt i fickan - bara ett klick bort.
✅ Bättre sökfunktioner  ✅ Enklare  ✅ Tryggare  ✅ Mer användarvänligt

Sök- och säljtjänsten för alla fordon:

Varumärket Klicket:
Klicket, Klicket.se, Klicket.com och produkter.klicket.se är varumärken och sajter tillhörande Klicket i Sverige AB.
Klicket utvecklas med ☕️ och ❤️ i Eskilstuna. 

Läs mer om Klicket, länkar:

 

Klicket tipsar - läsvärda artiklar:

Klicket använder cookies för att göra din användarupplevelse så bra som möjligt. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.
Laddar...