Läser in...
Helskärm
Apollo Elektrisk Balanscykel - 24V / 5,2 Ah (2022)
Denna släpfordon finns på vår anläggning i Helsingborg
4 495 kr
Fakta
Apollo
Beskrivning
Nyhet för de yngsta förarna
Äntligen finns det något för de yngsta förarna. Apollos SEDNA elektriska balanscykel är designad för 3-5 åringar och ger barn möjlighet att tidigt lära sig balansera och vrida på gashandtaget som på en cross. Modellen är oerhört välgjord och ger ett högt kvalitetsintryck. Givetvis kan man även rulla med modellen utan att eldriften är aktiverad. Sedna elbalanscyklar finns i två storlekar. Den mindre med 12 tums hjul (mätt i cykelhjulstorlek) och den större med 16 tums hjul. Båda modellerna är utrustade med det stora batteripaketet på hela 5, 2 Ah.
Inbyggt batteri i ramen
Batteripaketet kan enkelt tas ut underifrån och även låsas fast. Laddningsuttaget sitter också här samt knappen för att ändra hastigheten. Hastigheten kan enkelt ställas i två lägen. De två hastigheterna som man kan välja mellan är 7km/h eller /15km/h.

Besök vår hemsida www.novabike.se för mer information och bilder. Vi levererar inom hela Sverige hem till dörr. Välj mellan flera olika betalnings- och finansieringsalternativ såsom -delbetalning -faktura -kortbetalning och swish.

Intresseanmälan
Du kanske även gillar
motorhandel.se
Godsgatan 14
254 64 Helsingborg
Karta & vägbeskrivning
Till
Godsgatan 14, 254 64, Helsingborg
Från
Dina senast visade objekt
Klicket använder cookies för att göra din användarupplevelse så bra som möjligt. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.
Laddar...