Läser in...
Helskärm
Yamaha Xsr700 KAMPANJ SPARA 9000 KR! (2022)
Denna motorcykel finns på vår anläggning i Trollhättan
87 900 kr
96 900 kr
Fakta
2022
Touring
Manuell
Begagnad
96 900 kr 87 900 kr
1 461 kr/mån 1 325 kr/mån
VFJ663
Utrustning
  • ABS
  • LED-lampor
  • LCD-mätare
  • Retro
Beskrivning
Från en nöjes tur ner till stan eller varför inte en slingrig och kurvig landsväg, då är detta en hoj för dig!
Retromaskin med en tidlös design som är kombinerad med dagens moderna teknik ger dig intrycket av modeller från det förflutna. Finns i två färguppsättningar, Historic White och Historic Black. Yamahas förfinade 689cc Crossplane 2 motor som nu är EU5 kompatibel har en unik karaktär där du får ett högt vridmoment och vass acceleration för en riktigt spännande körupplevelse.
Med en LED-strålkastare, delad projektor och ett halvcirkuläret positionsljus ger den en enastående synlighet. LCD-instrumentet ger dig ett klassiskt intryck med moderna funktioner medans broms och kopplingsgreppen har fått sig en diskret uppgradering i form av svarta knappar för att matcha koppling och broms. Motorcykeln besitter en stålrörs-ram som tillsammans med det enkla fjädringssystemet ger denna hojen en otrolig körupplevelse med sin smala och lätta vikt. Detta är en fantastisk motorcykel för dig som vill förgylla din vardag med ren nöjeskörning som snabbt kan övergå i en mer aktiv körning. Förhandsboka ditt exemplar för säker leverans. Ring oss för mer information Tel: 0520-488030 Mail: mc@biketrollhattan.se.
Detta fordon är tillgängligt för onlineköp hos Bike Trollhättan. Kostnadsfri hemleverans ingår vid onlineköp. (gäller ej transporter norr om Gävle, samt Gotland. Bor du där kontakta oss för smidig lösning.) Med din enhet väljer du avbetalning eller kontant. Ansök tryggt och enkelt med BankID. Köpet är inte bindande för någon part och du betalar inget förrän du har haft kontakt med säljare på Bike Trollhättan. Filtrera dig till ditt fordon på vår websida här: https://www.biketrollhattan.se/content/89-nya-lagerfordon-att-kopa-online#/
(Yamaha XSR700. Yamaha XSR 700. XSR. XSR700. 700. Yamaha xsr 700. xsr-700. MT-07. Retro. Heritage.)

Intresseanmälan
Du kanske även gillar
Bike Trollhättan AB
Lextorpsvägen 997
461 65 Trollhättan
Karta & vägbeskrivning
Till
Lextorpsvägen 997, 461 65, Trollhättan
Från
Dina senast visade objekt
Klicket använder cookies för att göra din användarupplevelse så bra som möjligt. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.
Laddar...