Läser in...
Helskärm
Yamaha Tracer 9 GT ABS Kampanj ! * Omgående Leverans * (2022)
Denna motorcykel finns på vår anläggning i Karlshamn
149 900 kr
159 900 kr
Fakta
2022
Touring
Manuell
Ny
159 900 kr 149 900 kr
2 411 kr/mån 2 260 kr/mån
VLX428
Beskrivning
Nu har vi färgerna Röd och Tech Camo inne för omgående leverans!

Vi har nu kampanj som endast gäller på en röd! Spara 10.000kr
Så skynda fynda!

Sport Touring har aldrig känts så här bra. TRACER 9 GT har en exklusiv specifikation som inkluderar en elektronisk halvaktiv fjädring vilken ständigt justerar dämpningskraften fram och bak för en så jämn och säker körning som möjligt - oberoende av last och hastighet - och är konstruerad för att ge en dynamisk touring-komfort på högsta möjliga nivå. Hårda sidoväskor med färgkoordinerade paneler och plats för en integralhjälm. Du kan också montera en extra toppbox om du behöver mer utrymme – och det flytande bagagesystemet ger en naturlig körkänsla även när det är fullastat.
För säker körning i mörker har TRACER 9 GT utrustats med LED-strålkastare med kurvljus som lyser upp insidan på kurvan när du svänger – medan justerbara handtagsvärmare i 10 steg håller dina händer varma oavsett väder. Och för ultimat sportig mångsidighet har den här högteknologiska motorcykeln QSS upp och ned för smidigare och snabbare växling.

Vi öppnar i nya lokaler 2022-12-10
Välkomna till Galjalyckevägen 4 i Sölvesborg

Hos oss är inget omöjligt. Vi tar inbyte på Mc Atv Båt Bil. Vi erbjuder även förmånlig finansiering. Varmt välkommen in till oss på MMG MC&ATV Din Yamaha Butik i Södra Sverige (Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar).

Intresseanmälan
Du kanske även gillar
MMG MC & ATV
Galjalyckevägen 4
374 32 Karlshamn
Karta & vägbeskrivning
Till
Galjalyckevägen 4, 374 32, Karlshamn
Från
Dina senast visade objekt
Klicket använder cookies för att göra din användarupplevelse så bra som möjligt. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.
Laddar...