Läser in...
Helskärm
Yamaha Tmax Tech MAX ABS (2022)
Denna motorcykel finns på vår anläggning i Karlshamn
163 900 kr
Fakta
2022
Scooter
Automat
Begagnad
163 900 kr
2 471 kr/mån
VPQ604
Utrustning
  • uppvärmda handtag
Beskrivning
Den nyaste TMAX Tech MAX har också ett helt nytt kompakt chassi med en längre sadel och längre fotplattor för en ännu bekvämare åktur. Den nya aggressiva fronten och de aerodynamiska vingarna ger en supersportinspirerad look och tar TMAX Tech MAX ett steg närmare motorcykelvärlden. Premiumkomponenterna och den klassledande finishen bekräftar det du förmodligen redan visste om den här ikoniska maskinen.

Europas bästsäljande sportskoter har fått en radikal uppgradering med en klassledande 7-tums TFT-skärm i färg med full smarttelefonuppkoppling – så att du kan hålla kontakten med folk även när du är ute och kör. Med Garmin Navigation* med komplett karta kommer du alltid fram i tid – och med uppvärmd sadel, elektrisk justerbar vindruta och farthållare kan du njuta av förstklassig komfort året om. (* För Garmin Navigation med komplett karta krävs ett prenumerationsavtal och det erbjuds inte i alla länder. Vissa navigeringsfunktioner är inte tillgängliga i alla länder, kontrollera tillgängligheten med Garmin.)

Hos oss är inget omöjligt. Vi tar inbyte på Mc Atv Båt Bil. Vi erbjuder även förmånlig finansiering. Varmt välkommen in till oss på MMG MC&ATV Din Yamaha Butik i Södra Sverige (Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar).

Intresseanmälan
Du kanske även gillar
MMG MC & ATV
Nyemöllevägen 2
374 32 Karlshamn
Karta & vägbeskrivning
Till
Nyemöllevägen 2, 374 32, Karlshamn
Från
Dina senast visade objekt
Klicket använder cookies för att göra din användarupplevelse så bra som möjligt. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.
Laddar...