Läser in...
Helskärm
Yamaha R7 Boka Nu. (2022)
Denna motorcykel finns på vår anläggning i Danderyd
999 999 kr
Fakta
2022
Sport
Ny
999 999 kr
15 079 kr/mån
VGX483
Beskrivning
Förboka nu för att vara säker på att få tag i ditt ex! OBS! Priset är ej fastställt.
Supersportdesign och verklig prestanda till ett överkomligt pris. Lätt, smidig och kvickstyrd. Den pigga CP2-motorn på 689 cc med A&S-koppling ger högt vridmoment och vass acceleration för en riktigt spännande körupplevelse både på bana och väg. Det supersmala och aerodynamiska chassit har en aggressiv front med dubbla strålkastare och en kraftfull central LED-strålkastare. Den spetsiga bakdelen och den djupt skulpterade tanken är formade efter R-seriens DNA. R7:ans avancerade bromsar och fjädring ger optimal kontroll vid kurvtagning och bromsning.
Den främre delen av R7:an är den minsta i R-seriens modeller och ger maximal aerodynamisk effektivitet – samtidigt som clip-on-styret, de tillbakaflyttade fotpinnarna och sadeln med extra stöd bak ger dig en anpassningsbar och sportig körställning. Denna enastående nästa generations Supersport gör R/World till en realitet för förare som söker spänning – oavsett om du kör på en bana eller ute på vägarna.

Hos oss är inget omöjligt. Vi tar inbyte på Mc Atv Båt. Vi erbjuder även förmånlig finansiering. Varmt välkommen in till oss på Yamahacenter Danderyd (Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar). ( Ninja . 650 . CBR . RS660. R1 . R6 . R3 . MT07 . MT03 . MT09 . A2 )

Intresseanmälan
Du kanske även gillar
Yamahacenter Stockholm / Danderyd - MC
Rinkebyvägen 10
182 36 Danderyd
Karta & vägbeskrivning
Till
Rinkebyvägen 10, 182 36, Danderyd
Från
Dina senast visade objekt
Klicket använder cookies för att göra din användarupplevelse så bra som möjligt. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.
Laddar...