Läser in...
Viarelli Primo Klass 1 (2024)
Helskärm

Viarelli Primo Klass 1 (2024)
Denna moped finns på vår anläggning i Vänersborg

18 990 kr

Fakta

  • Nr 1808017

Utrustning

  • 4-takt
  • Digital instrumentering
  • Plant golv
  • Euro 5
  • Start: Elektrisk och kick

Beskrivning

Viarelli Primo är vår senaste nyhet i en ny era av bensinmopeder. Denna moderna och stilrena instegsmodell, tillgänglig i både klass 1 och klass 2, är perfekt designad för både ungdomar och vuxna som söker efter den ultimata balansen mellan prestanda, komfort och estetik. Primo erbjuder en fräsch look och en känsla av frihet, vilket gör den till den idealiska mopeden från första stund.

Storleken och designen på Primo är optimerade för att underlätta för dig som precis tagit moppekort eller vill pendla på två hjul. Dess kompakta dimensioner kombinerat med en låg vikt gör den otroligt lätthanterlig och agil i stadsmiljöer. Samtidigt ger den robusta konstruktionen och den höga lastkapaciteten dig möjlighet att smidigt transportera allt du behöver genom ditt dagliga liv.

Intresseanmälan

Annonsen kan vara ofullständig. Fullständig information kan erhållas direkt från säljaren. V-reg.nr är ej äkta reg.nr.

Klicket.se: Enkel, trygg och användarvänlig söktjänst för dig som ska köpa och sälja nya och begagnade bilar, båtar, husvagnar, husbilar, transportbilar, motorcyklar eller andra fordon från hela Sverige. Hitta bäst priser. Upplev våra smarta sökfunktioner med snabba filter.

Tack för att du använder Klicket och delar det du gillar med dina vänner!

Ladda ner Klicket-appen gratis:

Mannes Motor AB

Stampgatan 2
462 73 Vänersborg

Karta & vägbeskrivning

Hitta till Mannes Motor AB
Stampgatan 2, 462 73, Vänersborg
Dina senast visade objekt