Läser in...
Helskärm
Rieju Drac SM Explosion Camo -Lås & Hjälm på köpet- (2022)
Denna moped finns på vår anläggning i Eskilstuna
47 990 kr
Fakta
Nr 798248
Utrustning
  • Euro 5
  • 2-takt
  • 6-växlad
  • Digital display
Beskrivning
SOMMARKAMPANJ! Just nu medföljer lås och hjälm vid köp av denna moped till ett värde av 2303:-

Den spanska fabriken tar aggressiv färg och dekalsättningen till en ny nivå. Explosion är Pro familjens oslipade diamant. Detta är en DRAC för den aktiva föraren som är på jakt efter ett fullbordat fordon, framtagen endast för dem Svenska och Finska marknaden så får du ett fordon som sticker ut över det vanliga. Design i toppnivå som gör kompisarna helt "stumma" och mycket avundsjuka. Upsidedown gaffeln förstärker PRO-andan. Fjädring bak av PRO-link variant med separat gas-fjäder, förbättrar köregenskaperna ytterligare.

Vi erbjuder förmånlig räntefri delbetalning (räkneexempel 24 månader, endast 2.000:-/mån uppläggningsavgift samt administrativ avgift tillkommer). Eftersom vi stundvis har väldigt korta lagertider på våra mopeder rekommenderar vi våra kunder att ringa eller mejla oss för att kontrollera att fordonet finns kvar! Kontakta oss genom telefon eller mail för att boka tid för visning av denna moped. Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar. VARMT VÄLKOMNA!

Intresseanmälan
Du kanske även gillar
MC-Verkstan i Eskilstuna AB
Björksgatan 12
632 21 Eskilstuna
Karta & vägbeskrivning
Till
Björksgatan 12, 632 21, Eskilstuna
Från
Dina senast visade objekt
Klicket använder cookies för att göra din användarupplevelse så bra som möjligt. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.
Laddar...