Läser in...
Övriga Promenadskoter HS-925 (2023)
Helskärm

Övriga Promenadskoter HS-925 (2023)
Denna motorcykel finns på vår anläggning i Köping

34 900 kr

Fakta

 • 2023

 • Fordonstyp

  Övrigt

 • Växellåda

  Automat

 • Skick

  Begagnad

 • 34 900 kr

 • 526 kr/mån

 • Reg.nr

  VKB405

Utrustning

 • kombinerar denna skoter stil

Beskrivning

Medicin Tekniskt godkänd (MDD) men ändå sportig.

HS-925 är av toppkvalité utrustad med 700 watts motor och 50 Ah batteripack. Den är lättkörd då den är utrustad med deltastyret och samma gassystem som övriga modeller och en synnerligen bra vändradie.
Stora hjul - blinkers - H/L funktion - USB-laddare - packbox standard. En vass konkurrent till Eloped.

Upptäck en ny nivå av frihet och bekvämlighet med vår senaste innovation inom mobilitet - CTM HS-925 promenadskoter i en elegant blå nyans. Designad för att erbjuda en oöverträffad körupplevelse, prestanda och pålitlighet på ett enastående sätt.

Banebrytande Prestanda:
Upplev imponerande prestanda och smidig manövrering med CTM HS-925. Den kraftfulla motorn ger dig möjligheten att navigera genom stadens gator eller naturstigar utan ansträngning. Oavsett om det är branta backar eller ojämna ytor, kommer denna skoter att ta dig dit du vill med självsäkerhet.

Komfort i Fokus:
Vi har satt din komfort i främsta rummet när vi designade CTM HS-925. Den ergonomiska sitsen är justerbar för att passa din kropp och körställning perfekt. Den fjädrade upphängningen absorberar ojämnheter i vägen, vilket garanterar en mjuk och behaglig åktur även på längre sträckor. Nu kan du njuta av dina promenader utan att känna någon trötthet.

Säkerhet Först:
Med CTM HS-925 behöver du aldrig kompromissa med säkerheten. Den robusta konstruktionen och det avancerade bromssystemet ger dig full kontroll över skotern i alla situationer. LED-strålkastarna och baklyktorna ser till att du syns tydligt, vilket ökar din säkerhet och ger dig självförtroende när du kör, oavsett om det är dag eller natt.

Stilren Blå Elegans:
Med en djupblå färg som smälter samman med himlen och havet, sticker CTM HS-925 ut med sin stilrena elegans. Den blåa nyansen ger inte bara skotern en sofistikerad look, utan gör också att du kan uttrycka din personliga stil med en touch av färg.

Ge dig själv friheten att utforska världen omkring dig med CTM HS-925 promenadskoter. Den blå modellen är mer än bara en skoter - den är en förlängning av din livsstil, din personlighet och din önskan att leva livet fullt ut. Upplev kraften, komforten och skönheten med CTM HS-925 - din perfekta reskamrat.

Intresseanmälan

Annonsen kan vara ofullständig. Fullständig information kan erhållas direkt från säljaren. Tack för att du använder Klicket.se

Karta & vägbeskrivning

Hitta till VMfordon (Västra Mälardalens Fordon AB)
Nya Hamnvägen 2, 731 36, Köping
Dina senast visade objekt