Läser in...
Helskärm
Honda Sh SH Mode 125 (2021)
Denna motorcykel finns på vår anläggning i Bromölla
34 900 kr
Fakta
2021
Scooter
Automat
Ny
34 900 kr
526 kr/mån
VSV621
Utrustning
 • CBS kombibromsar
 • 5
 • 5 liters bränsletank
 • förbrukning ca 0.2 l/mil
 • 118kg tjänstevikt
 • LED-strålkastare
 • Keyless
 • 16 tums framhjul
 • 765mm sadelhöjd
 • förvaringsfack 18
 • 5 l
Beskrivning
1 kvar i lager av denna färgen.

En smakfull uppfräschning förbättrar SH Mode 125, vars distinkta front sticker ut i skenet av en LED-strålkastare. Där in under finns en ny, lättare stålram ”enhanched Smart Architecture Frame” (eSAF) och en starkare (och bränslesnålare) ”enhanched Smart Power Plus (eSP +) fyrventilers, vattenkyld SOHC-motor. Nya aluminiumfälgar är skodda med bränslebesparande däck.

Extra lagringsutrymme är alltid en bonus, och utrymmet under sadeln är nu större. Nu kan du även dra nytta att det nya handskfacket, som även rymmer ett USB-A-uttag för att ladda dina mobila elektronikprylar. Som pricken möjliggör Smart Key-systemet manövrering av tändning och sadellåset – från förarens ficka.

Medan den eleganta 2021-uppdateringen gör SH Mode 125 ännu mer åtråvärd, med en skarp LED-strålkastare som lyser upp vägen, har inte andra praktiska förbättringar förbisetts. Det platta golvet – en typisk SH-detalj, och den integrerade kroken från vilken du hänga en shoppingväska mellan knäna – har förlängts 10mm, vilket förbättrar benutrymmet. Sadelhöjden förblir mycket hanterbara 765mm.

Det finns nu också ett handskfack till vänster, som rymmer ett USB-A-uttag för laddning av en smartphone. Förvaringsutrymmet under sadeln har vuxit i volym med 0,5L, till 18,5L, och inkluderar bagagekrokar för att säkra last.

En Smart Key är också ett fräscht tillskott till SH Mode 125. Förvarad i en ficka, styr den både tändning och sadelns lås, för ännu bättre komfort.

Instrumentpanelen är utformad så all den viktigaste informationen är omedelbart lättavläst. En stor, centralt placerad hastighetsmätare med analog visning är omgiven av Tomgångsstopp-indikator och indikering för varningsblinkers. En bränslemätare finns centralt placerad och avståndsmätare, trippmätare och klocka är inhyst hos en LCD-display; där även diverse annan praktisk information visas.

Centralstödet är noggrant utformat, vilket gör det lättare att använda. Dessutom är ett sidostöd standardutrustning. Passagerare har inte heller glömts bort. De kan njuta av ett bekvämt utrymme plus fällbara fotplattor och handtag integrerade hos den stora pressgjutna aluminium-pakethållaren.

ANC125 SHmode SH125 SH125i 125i ANC 125

Intresseanmälan
Du kanske även gillar
Claessons Motor AB
Industrigatan 11
295 39 Bromölla
Karta & vägbeskrivning
Till
Industrigatan 11, 295 39, Bromölla
Från
Dina senast visade objekt
Klicket använder cookies för att göra din användarupplevelse så bra som möjligt. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.
Laddar...