Läser in...
Helskärm
Honda Nsc NSC 110 (2021)
Denna motorcykel finns på vår anläggning i Bromölla
26 900 kr
Fakta
2021
Scooter
Ny
26 900 kr
406 kr/mån
VTQ601
Utrustning
  • Luftkyld
  • Start-stopp funktion
  • 17.7 liters förvaring
  • keyless
  • ca 5 mil per liter bensin
  • 5 liters tank
  • 100kg tjänstevikt
  • 785mm sadelhöjd
Beskrivning
Hondas vardags-skoter har länge erbjudit hög byggkvalitet och fantastiskt värde för pengarna; för säsongen 2021 får den en helt ny stil, ny LCD-instrumentering och Smart Key-manövrering. Nästa generations ram ”enhanched Smart Architecture Frame” (eSAF) minskar tjänstevikten med 2 kg och matchas med en omdesignad, mer bränsleeffektiv ”enhanched Smart Power” (eSP)-motor, som behåller sin praktiska start-stopp-funktion.

Den är mycket lätthanterlig, med skarp gasrespons perfekt för den urbana föraren. Och det sippar försiktigt i sig bränslet, nu med 8% förbättrad effektivitet jämfört med den tidigare designen. En räckvidd på över 260km är möjlig tack vare en bränsleförbrukning på 54,5km/l (WMTC-läge) och 4,9L i bensintanken som återfinns under sadeln.

Start-stopp-systemet stoppar automatiskt motorn efter tre sekunder på tomgång när skotern står stilla och bromsarna är aktiverade, och återstartar direkt när föraren vrider på gashandtaget. Det är sömlöst i bruk tack vare ACG och ”swing-back-systemet” som återför veven till sitt läge före luftintag, och en dekompressionsmekanism som förhindrar vevmotstånd till följd av kompression.

Styrvinkeln är 26° 30?, med ett försprång på 71mm och en hjulbas på 1,280mm. Tjänstevikten är 2kg lättare, på 100kg. Sammantaget ger det en enastående smidig och användarvänlig skoter för förare av varierande erfarenhet och förmågor.

Frambromsens 220mm hydrauliska skivbroms länkar till en bakre 130mm trumbroms via CBS, vilket garanterar smidig och jämnt fördelad bromskraft i alla lägen, inklusive hårda inbromsningar och nödstopp.

Intresseanmälan
Du kanske även gillar
Claessons Motor AB
Industrigatan 11
295 39 Bromölla
Karta & vägbeskrivning
Till
Industrigatan 11, 295 39, Bromölla
Från
Dina senast visade objekt
Klicket använder cookies för att göra din användarupplevelse så bra som möjligt. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.
Laddar...