Läser in...
Harley Electra -Davidson Electra Glide Classic FLHTI +släp med ölkyl! (2005)
Helskärm

Harley Electra -Davidson Electra Glide Classic FLHTI +släp med ölkyl! (2005)
Denna motorcykel finns på vår anläggning i Växjö

159 900 kr

Fakta

 • 2005

 • Fordonstyp

  Custom

 • Skick

  Begagnad

 • 159 900 kr

 • 2 591 kr/mån

 • Reg.nr

  VYU326

Beskrivning

Electra Glide Classic är Harley Davidsons klassiska glidare och touringlok för långa sköna turer. Ända sedan den första Electra Glide-modellen rullade tvärs över USA 1965 har den haft som mål att ge föraren en körkänsla som är långt bortom allt annat föraren upplevt i fråga om funktion och komfort. Med tanke på att modellen som sådan endast förfinats och vidareutvecklats under alla år är det ett mål som verkar uppfyllas.
Här är en mycket påkostad klassiker med massor av krom strokad motor till 103 kubiktum portad steg II luft + buller SS-kamaxel slavkoppling ändrad utväxling på primärsidan Colorado-lack ekerfälgar aphäng och dragkrok.
Electran är dessutom svensksåld med två brukare och alla servicear gjorda sedan ny. Alla originaldelar medföljer liksom ett Björknäs-släp med gasol- och eldriven kyl/frys-box. Ekipaget säljes körklart och besiktigad till 2023-06-30. Kundförsäljning.

Intresseanmälan

Annonsen kan vara ofullständig. Eventuellt V-reg.nr i annonsen anges för att skydda fordonsägaren, V-reg.nr = ej äkta reg.nr. Fullständig information kan erhållas direkt från säljaren. Tack för att du använder Klicket.se

Mickes Motor AB

Hjalmar Petris Väg 57-59
352 46 Växjö

Karta & vägbeskrivning

Hitta till Mickes Motor AB
Hjalmar Petris Väg 57-59, 352 46, Växjö
Dina senast visade objekt