Läser in...
Helskärm
Eloped Elite ELDRIVEN promenadscooter FM BT HÖGTALARE LARM (2022)
Denna moped finns på vår anläggning i Järfälla
16 900 kr
Fakta
Nr 784284
Utrustning
  • Bluetooth
  • Digital instrumentering
  • LED Strålkastare
  • Packbox ingår
  • Plant golv
  • Stöldlarm
  • Start: Elektrisk
Beskrivning
Sportigare, modernare och säkrare.

2022 års modell av Eloped Elite promenadscooter

Den populära designen får den att likna en klassisk vespa men med alla bekvämligheter som den smarta, ställbara, stolen och där skivbromsar, även fram, ger ökad säkerhet. Tydlig instrumentpanel, inbyggda högtalare, handbroms, bra belysning och rejäla backspeglar ger dig maximal körglädje. Den

har alla bekvämligheter som våra andra modeller så som en bekväm stol som är flyttbar framåt och bakåt för bästa sittställning, tydlig digital

instrumentpanel, USB-uttag, slanglösa däck, stötdämpare, rattlås, handbroms, blinkers, belysning, fäste bak för våra tillbehör och rejäla backspeglar. Låst förvaring hittar du både under stolen och i ryggstödets integrerade packbox som ingår utan extra kostnad. Eloped Elite är även försedd med en smart krok på styret för att hänga till exempel din väska eller kasse på om du vill.

För dig som användare är det väldigt lätt att komma igång och lära dig hantera din nya Eloped Elite 2021! Du har två hastighetslägen, helfart som är ca 15 km/h och halvfart som är ca 7 km/h. Du har ett gasreglage på höger handtag (går att flytta till vänster sida) som du trycker på med tummen, och när du släpper går magnetbromsen in och bromsar automatiskt. Magnetbromsen fungerar även som parkeringsbroms när promenadscootern är stillastående. Den har även en frihjulsknapp som gör det enkelt att flytta den för hand i trånga utrymmen vid behov.

En full laddning tar dig upp till 65 km

Ring alltid för att bekräfta om bilen finns kvar 0704642822. Välkommen till Gullivervägen 11 Kallhäll
FINANS SVEA EKONOMI OCH MYMONEY
BILLÅN / RÄNTA FRÅN 4,95%
HEMLEVERANS I HELA SVERIGE

Intresseanmälan
Du kanske även gillar
Bolinder bil AB
Gullivervägen 11
176 77 Järfälla
Karta & vägbeskrivning
Till
Gullivervägen 11, 176 77, Järfälla
Från
Dina senast visade objekt
Klicket använder cookies för att göra din användarupplevelse så bra som möjligt. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.
Laddar...