Läser in...
Helskärm
Apollo Rfz Thunder 250 Cross (2022)
Denna motorcykel finns på vår anläggning i Helsingborg
20 795 kr
Fakta
2022
Cross
Manuell
Begagnad
20 795 kr
314 kr/mån
VLA877
Beskrivning
Apollo Thunder RFZ / RXF 250 är en nyutvecklad fullstor crossmaskin som bygger på flera framgångsrika modeller. Den har utrustats med rejäla och ställbara stötdämpare samt en varvvillig motor. CB250-F från välkända Zongshen (ZS172FMM med överliggande kamaxel).
Mycket tid på har lagts på design och fina komponenter som gör crossen välbyggd och välbalanserad att köra. Sadeln ger tillräcklig komfort utan att vara klumpig och det kraftiga samt breda styret ger fin kontroll.
Extrautrustad version
Denna version av Thunder 250 är extrautrustad med en högpresterande förgasare från Nibbi. Motorn är utrustad med 5 växlar samt elstart och kickstart. Det kraftiga drivpaketet som är utav 520 standard bådar för lång livslängd och pålitlig drift. Thunder har en nyutvecklad luftburk med utbytbara luftfilter som ger motorn bästa förutsättningar och underlättar underhållet.

Besök vår hemsida www.novabike.se för mer information och bilder. Vi levererar inom hela Sverige hem till dörr. Välj mellan flera olika betalnings- och finansieringsalternativ såsom -delbetalning -faktura -kortbetalning och swish.

Intresseanmälan
Du kanske även gillar
motorhandel.se
Godsgatan 14
254 64 Helsingborg
Karta & vägbeskrivning
Till
Godsgatan 14, 254 64, Helsingborg
Från
Dina senast visade objekt
Klicket använder cookies för att göra din användarupplevelse så bra som möjligt. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.
Laddar...