Läser in...
Yamarin Cross 75 BR PREMIUM ny 2022 Kampanj F300 XCB SÄNKT PRIS ! (2022)

Yamarin Cross 75 BR PREMIUM ny 2022 Kampanj F300 XCB SÄNKT PRIS ! (2022)

899 900 kr

Fakta

 • 2022

 • Skick

  Ny

 • Motorbåt

 • Aluminium

 • Rek. motor

  225-300 hk

 • 899 900 kr

 • 5 674 kr/mån

Båtegenskaper

Utrustning

 • Motor: Yamaha F300 XCB
 • Motortyp 2: Utombordare
 • Drivmedel: Bensin

Beskrivning

NU SÄNKT PRIS!!

Nya Cross 75 har nytt skrov sedan 2021 med ny design samt bl a nya Q2-wide plottern.

Kampanjpriset avser standardutrustad båt inkl Premiumpaket (akterkapell, vattenskidbåge, bogpropeller, kylskåp, stege i fören och förtöjningspaket) samt Yamaha F300 XCB. Även Djupmätare (sonar) ingår i priset. Dessutom får du aluminiumdurk för 0 :- (ord 24.000 :-). Du fär även motorlås, klass 3 låspaket och securmarkmärkning motor på köpet.

Ord pris -22: 993.200 :- Kampanjpris -22:  939.200 :-

NU SÄNKT PRIS: 899.900 :- (gäller vid köp utan byte) En -23:a kostar ord 1.123.200 :- Kampanj -23: 1.066.200 :- så passa på att göra ett klipp på denna sista nya -22:a !!

Cross 75BR Modern design möter maximal komfort. Den populära 75 Bow Rider är den största modellen i serien av Cross-båtar, och har nu fått ett nytt, modernt utseende som verkligen tar fram de bästa i det här flaggskeppet. Den pålitliga kombinationen av aluminiumskrov med glasfiberdäck, både känns och ser bättre ut än någonsin. Prioritet har lagts på säkerhet, komfort och praktiska lösningar, särskilt i de öppna ytorna i båten. Det finns gott om utrymme för att sitta ner och umgås med familj och vänner, både på för- och akterdäcket. Designen på vindrutan gör att de som sitter i aktern är skyddade från vind, även under fartfyllda turer. Praktiska insteg och genomtänkt layout gör det enkelt att gå ombord, stiga iland och röra sig runt i båten. De stora och jämna ytorna känns säkra att gå på, som exempel gör de stora badplattformarna av- och pålastning vid bryggan smidig och enkel. Badplattformarna kommer också till sin rätt när det är dags för vattensport eller ett uppfriskande dopp. Att navigera är enklare än någonsin tidigare med Q och dess nya breda pekskärm, som ingår i standardutrustningen. Q’s stora, snygga infotainmentskärm visar en mängd data samtidigt och är mycket användarvänlig. Bildskärmen kan delas upp för att visa just de funktioner du önskar att se, och detta kan enkelt ändras för att passa varje tillfälle. Med Q kommer också Digital switching, en praktisk funktion, som låter dig styra båtens grundläggande funktioner som däcksbelysning, navigationsljus och fläktar. Ytterligare tillval är till exempel en vattenskidbåge - ett måste för vattensporter, en stävstege – för att förenkla ombordstigning i fören, eller en bogpropeller – som gör det enkelt och smidigt att styra båten i hamnar och på platser där ytan är begränsad. Den nya 75 BR kommer antingen med ett behändigt, halkfritt Softdeck eller med hållbar aluminiumdurk. En fast bränsletank på 300 liter möjliggör långa båtturer utan att du behöver stanna för att tanka. Obs Båten på bilderna kan vara extrautrustad.

Intresseanmälan

Annonsen kan vara ofullständig. Fullständig information kan erhållas direkt från säljaren. Tack för att du använder Klicket.se

Dina senast visade objekt