Läser in...
Yamarin Cross 57 V-max NYHET 2023 Yamaha VF115 LA SÄNKT PRIS! (2023)
Helskärm

Yamarin Cross 57 V-max NYHET 2023 Yamaha VF115 LA SÄNKT PRIS! (2023)

535 000 kr

Fakta

 • 2023

 • Skick

  Ny

 • Motorbåt

 • Aluminium

 • Rek. motor

  80-115 hk

 • 535 000 kr

 • 4 078 kr/mån

Båtegenskaper

Utrustning

 • Motor: Yamaha VF 115 LA SHO V-max
 • Motortyp 2: Utombordare
 • Drivmedel: Bensin

Beskrivning

Nu har vi den i lager. Den superhäftiga V-max varianten av populära Cross 57 BR! Dessutom till sänkt höstpris! (Endast en båt till detta pris, passa på!)

Förutom det tuffa ändringarna i utseende och att den har den fina V-maxmotorn så får du i detta kampanjpaket även Entertainment paket (stereo) och vattenskidbåge. I kampanjpriset ingår även Softdeck och Fishfinder (fina ekolodsmodulen). Dessutom ingår motorlås, klass 3 låspaket, förtöjningspaket och securemarkmärkning motor.

Ord pris 623.000 :- Kampanjpris 585.000 :- NU ENDAST 535.000 :- !

Kraft och stil utöver det vanliga

Den senaste nyheten från Cross-båtar är en sportig Cross 57 V MAX. Denna snabba, öppna aluminiumbåt får nu extra kraft från den högpresterande Yamaha V MAX SHO -utombord.

Utrustningen på V MAX Edition är omfattande. Utöver utombordaren Yamaha V MAX SHO inkluderas också en vattenskidbåge, ett Entertainment-paket med förstärkare och högtalare samt Softdeck-durk och ett förtöjningspaket. Softdeck av polyetenskum (PE) har ett snyggt utseende och en ytbehandling som gör det säkert och halkfritt att gå på även när det är vått. Det är också enkelt att underhålla och känns skönt under bara fötter.

Ett helt nytt tillbehör är ett säkerhetssystem Q Guard gör det möjligt att ha koll på sin båt på distans. Det fabriksmonterade tillbehörskitet utökar Q Guards funktionalitet så det även visar status på batteriet, länspumpen och motorn.   

V MAX Edition ger även båten ett utseende som skiljer sig från standardmodellen med den speciella röd-svarta V MAX-foliering och dekaler samt V MAX-designen på utombordaren. Knapar, räckena och stålram runt vindrutan är elegant svarta. 

Cross 57 V MAX har en total längd på 5,66 meter. Det robusta aluminiumskrovet, tillsammans med det bekväma glasfiberdäcket skapar en hållbar och stilig helhet. Båten har en praktisk sittbrunn med skyddade och bekväma sittplatser för sex personer, vilket gör båtutflykterna till ett nöje.

Intresseanmälan

Annonsen kan vara ofullständig. Eventuellt V-reg.nr i annonsen anges för att skydda fordonsägaren, V-reg.nr = ej äkta reg.nr. Fullständig information kan erhållas direkt från säljaren. Tack för att du använder Klicket.se

Dina senast visade objekt