Läser in...
Yamaha Yamaha KODIAK 450 EPS  OMGÅENDE LEVERANS *PRISSÄNKT* (2023)
Helskärm

Yamaha Yamaha KODIAK 450 EPS OMGÅENDE LEVERANS *PRISSÄNKT* (2023)
Denna atv finns på vår anläggning i Trollhättan

109 900 kr
129 900 kr

Fakta

  • Yamaha

Utrustning

  • hastighetsmätare
  • vägmätare
  • trippmätare
  • EPS Elektronisk Styrservo

Beskrivning

Kodiak 450 EPS DIFF-LOCK är utrustad med en EFI-motor på 421 cc. Med dess jämna vridmoment vid låga varvtal klarar Kodiak 450 EPS DIFF-LOCK de tuffaste terränger. Med det elektroniska bränsleinsprutningssystemet är den enkel att starta i låga som höga temperaturer.
Med Ultramatic CVT automatväxellådan gör jobbet enklare och roligare. Driftsäker med mjuk acceleration ger dig den trygghet pch kontroll du behöver.
Fjädersystem med dubbla A-armar ger 171 mm fjädringsväg fram och 189 mm fjädringsväg bak. Med justerbara gastrycksatta KYB-stötdämpare får du en bekväm körning hela dagen. Kodiak 450 EPS DIFF-LOCK har ett lätttillgängligt On-Command system med två och fyrhjulsdrift samt fyrhjulsdrift med Diff Lock som gör det enkelt och snabbt att växla mellan två samt fyrhjulsdrift men även full differentialspärr så du kan tackla olika terränger och underlag.
Den Elektriska servostyrningen (EPS) ger dig bra förarassistans. EPS-modellen har också extra belysning i form av en kraftfull halogenstrålkastare med helljus som sitter på syret.
Den här medelstora fyrhjulingen är lätt att manövrera i svår terräng tack vare att den är så kompakt och väl designad.
På LCD-instrumentpanelen finns varningslampor för neutral, back och parkeringslägen. Den visar även kylarvästetemperatur, tim/servicemätare samt bränslemätare.
Vad vore en fyrhjuling utan en vinsch! Kodiak 450 EPS Diff Lock har en kraftfull WARN VRX 25-vinsch med dragkapacitet på 500 kg. Lastkapaciteten på 40 kg fram och 80 kg bak gör den det sjävklara valet för dig som jobbar på gården eller i skogen.
Kodiak 450 sitter de två extra breda framdäck AT25x8-12 och bakdäcken AT 25x10-12 med terrängmönstrade däck ger den dig de extra greppet när du behöver det.

Intresseanmälan

Annonsen kan vara ofullständig. Fullständig information kan erhållas direkt från säljaren. Tack för att du använder Klicket.se

Bike Trollhättan AB

Lextorpsvägen 997
461 65 Trollhättan

Karta & vägbeskrivning

Hitta till Bike Trollhättan AB
Lextorpsvägen 997, 461 65, Trollhättan
Dina senast visade objekt