Läser in...
Helskärm
TGB Blade 600 X EPS TURF-MODE KAMPANJ X 2 (2022)
Denna atv finns på vår anläggning i Höör
99 995 kr
Fakta
TGB
Utrustning
  • 4WD
  • Diffspärr
  • Dragkula
  • Hasplåt
  • Styrservo
  • Växellåda
Beskrivning
KAMPANJ NERSATT FRÅN 10 MAJ TILL 24 JUNI ELLER SÅ LÄNGE LAGRET RÄCKER.

FÖR SÄKER LEVERANS SÅ BOKA DIN MASKIN! FINNS I TERRÄNG & TRAKTOR A & B OCH SAMMA PRIS 106 995 KR INKL MOMS OCH DÅ ÄR DET MED TURF-MODE OCH SAMMA BAKVAGN SOM STOREBROR 1000 LTX.
(INGA SPÅR I GRÄSMATTAN)!!!

Vi har även den i Lång modell. Pris NU UNDER KAMPANJTIDEN 103,995 kr inkl moms.

PLOG & LADDARKAMPANJ!
KÖP TILL KOMPLETT PLOGPAKET & UNDERHÅLLSLADDARE FÖR 2995 KR!!
(obs gäller bara vid köp av ny maskin, monteringskostnad tillkommer, och så länge lagret räcker).

Fantastisk stil med modern. full LED-belysning. förbättrad automatisk växellåda. utökat chassi och kraftfull motor säkerställer bekväm hantering och utmärkta köregenskaper - nya TGB Blade 600i X EPS 4x4 har alla förutsättningar för att bli en av de mest populära medelstora ATV: erna. En pålitlig enkelcylinder med hög dragkraft och högt vridmoment gör att maskinen även är mycket lättkörd. En stor innovation är automatväxeln. som har en helt ny design baserad på nya komponenter. Lätt avtagbart frontgaller gör det enkelt att rengöra kylaren. TGB Blade 600i X EPS förutom exceptionella terrängfunktioner har en elektriskt aktiverad 4x4-drivenhet med en elektriskt låsning av främre och BAKRE differential(TURF-MODE). Gör att du kan köra på känsliga underlag (gräsmattor gårdsplaner mm) utan det blir några större spår...
DETTA ÄR EN AV DE MÅNGA UPPDATERINGARNA SOM ÄR GJORDA PÅ DEN NYA 600cc...!!! KRAFTFULL 600 cc motor. Mer kraft. mer arbete roligare körning. Den tillförlitliga fyrtaktsmotorn på 600 cc med toppmodern 4-ventilsteknik vätske- och oljekylning med två separata radiatorer är utrustad med modern elektronisk bränsleinsprutning. Insprutningen erbjuder hög prestanda. hög dragkraft. högt vridmoment.
ROBUST CHASSI!! Den optimerade chassigeometrin. Det bredare spårvidd och den behagligt justerbara fjädringen säkerställer exakt styrning och enkel hantering och hög stabilitet. Allt detta tack vare IRS-hjulens oberoende upphängning. På ojämn terräng kommer du att uppskatta det elektriskt kopplade 2x4 / 4x4 drivlina med snabbverkande elektriska främre och bakre differentialspärrar. Det stabila chassit erbjuder gott om plats för förare och ökar körstabiliteten.

Vi har även auktoriserad verkstad och arbetat med TGB sen-2009 . med välutbildade tekniker med lång erfarenhet av Atv och motorer. Samt senaste utrustningen samt diagnosinstrument. För er trygghet.... CFMOTO. TGB LINHAI SUZUKI Mfl . Förmånliga frakter i Skåne vid behov. Vi erbjuder även finansiering från 0 Kr kontant via Wasa Kredit AB.
Öppettider Måndag-fredag 07.30-16.30 Lunch 12.00-13.00. Andra öppettider (kvällar & helger) enligt ö.k med säljaren.
Maskinerna på bild kan vara extrautrustade och vi frånskriver oss för felskrivningar.
VÄLKOMNA Till familjeföretaget i Mitt Skåne ..

Intresseanmälan
Du kanske även gillar
Atv & Mc Service i Höör AB
Hörbyvägen 70
243 34 Höör
Karta & vägbeskrivning
Till
Hörbyvägen 70, 243 34, Höör
Från
Dina senast visade objekt
Klicket använder cookies för att göra din användarupplevelse så bra som möjligt. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.
Laddar...