Läser in...
Helskärm
TGB BLADE 520 i EPS STORSÄLJAREN (2021)
Denna atv finns på vår anläggning i Höör
72 995 kr
Fakta
TGB
Beskrivning
58396 KR EXKL MOMS... NYHET!! Äntligen har dom anlänt igen!!!!!

FÖRRA ÅRETS MEST SÅLDA MASKIN HOS OSS! OCH DET HAR SIN FÖRKLARING!!!!! En premiummaskin för detta låga pris! man tror det är exklusive moms men nu är det inte det utan 72995 kr inkl moms FÖR BÅDE TRAKTOR A & B SAMT TERRÄNGREGISTRERING!!!!

KÖP TILL KOMPLETT PLOGPAKET OCH UNDERHÅLLSLADDARE FÖR 1500 KR. VÄRDE 7500 KR.
(monteringskostnad tillkommer).

Maskinen som är gjord enligt våra Nordiska förhållanden och tuffa arbete i skog och på gården. Tack vare den stela bakaxeln där draget är fäst så är den inte så känslig för högt kultryck som det kan bli i skogen med tunga timmervagnar.
Med sin raka bakaxel som gör att släpets last inte påverkar fjädringen gör det att TGB 520 är den idealiska dragaren. Denna stela bakaxeln har funnits hos TGB i över 10 år så den är ordentligt utvecklad för bästa hållbarhet i tuff terräng. Maskinen är byggd på 550 chassit så den har lite kortare hjulbas vilket gör att maskinen har en mycket bra vändradie med hjälp av sin servostyrning som är standardmonterad. Även Alu-fälgar monterade. Drag med släpvagnskoppling.rejäl kvalitets vinsch som drar 1375 kg med enkel vajer. handskydd. ryggstöd. bumper fram och en mycket snygg grå-metalliclack som färg.mm... 3 Års fabriksgaranti medföljer ditt fordon när du köper en TGB ATV..Men du kan köpa till en 5 ÅRS TRYGGHETSGARANTI FÖR BARA 4995 kr Du som privatperson (ej kommersiellt bruk) har möjlighet att köpa till ytterligare säkerhet genom C Reinhardts 5 åriga trygghetsgaranti. Skulle någonting hända med ditt fordon efter 3 år träder denna trygghetsgaranti in och du kan få felet åtgärdat hos en auktoriserad TGB verkstad.

Och det bästa av allt ett pris som är helt överlägset och aldrig kommer igen 72995 kr för terrängregistrering och Traktor A&B samma pris!!
TGB Blade 520 i EPS är en maskin byggd för både nöje och hårt arbete. Tack vare traktorregistreringen kan den tillgodose gårdens alla behov. Encylindrig vattenkyld 4-takts motor på 503cc & 40 HK och 46 NM. Självklart finns lågväxel och låsbar differential fram för tunga arbeten. Frontmonterad vinsch med en dragkraft på hela 1362kg är standard. Den tydliga NYA multifunktionsdisplayen ger dig all information du behöver. Måtten på maskinen är Bredd 1235.Längd 2155.Sitthöjd 915. Totalhöjd 1460 mm inkl backspeglar.Markfrigång 295 mm men går att höja helt steglöst till en bit över 300 mm.""""Mått & Vikter.... LÄNGD: 2120 mm. BREDD: 1240 mm. HÖJD: 1205 mm. TANKVOLYM: 18 liter. VIKT: 350 Torrvikt. Bromsar & Däck..... BROMSAR FRAM: Skiva. BROMSAR BAK: Skiva. Däck fram: 12" med aluminium fälg. Däck bak: 12" med aluminium fälg."""""""""""" Vi har även auktoriserad verkstad. med välutbildade tekniker med lång erfarenhet av Atv och motorer. Samt senaste utrustningen samt diagnosinstrument. För er trygghet...CFMOTO. TGB. LINHAI.SUZUKI. KRANMAN.IRON-BALTIC.STORM.BLACK WOLF. Mfl . Fri Leverans i Skåne vid behov. Vi erbjuder även finansiering från 0 Kr kontant

Intresseanmälan
Du kanske även gillar
Atv & Mc Service i Höör AB
Hörbyvägen 70
243 34 Höör
Karta & vägbeskrivning
Till
Hörbyvägen 70, 243 34, Höör
Från
Dina senast visade objekt
Klicket använder cookies för att göra din användarupplevelse så bra som möjligt. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.
Laddar...