Läser in...
Segway Snarler AT6 S EPS Black Edition TRB (2024)
Helskärm

Segway Snarler AT6 S EPS Black Edition TRB (2024)
Denna atv finns på vår anläggning i Strängnäs

87 900 kr

Fakta

  • Segway

Utrustning

  • med en vattenkylare och en oljekylare
  • Miltal 2: 0 mil

Beskrivning

Den höga markfrigången och det stabila chassit gör att du tar dig fram på ojämn mark utan problem. Med funktioner som kraftfulla bromsar och stabil ram, kan du vara säker på en trygg och stabil körning även vid högre hastigheter. Segway Snarler är inte bara en ATV, det är en upplevelse. Upptäck naturen på ett helt nytt sätt och känn adrenalinet pumpa i kroppen när du kör genom täta skogar. Med dess unika och robusta design kommer din Snarler att fånga allas blickar när du kör förbi. Så varför nöja dig med en vanlig fyrhjuling när du kan köra och äga en Segway Snarler? Ge dig själv friheten att utforska och uppleva äventyret på ett helt nytt sätt med denna fantastiska powersports maskin!

570cc 4-takts DOHC-motor med maximalt vridmoment på 48 Nm och en effekt på 44 hästkrafter. Detta gör Segway Snarler AT6 till en av de kraftfullaste motorerna i klassen.

Tack vare dubbel kylning, arbetar motorn alltid vid en optimal temperatur, även under extrema förhållanden.Justerbara stötdämpare i extrem prestanda gör att denna maskin lätt tar sig fram oavsett terräng. Genom att omvandla energi hjälper stötdämparna till att ge en jämn och stabil körupplevelse. Komfort, kontroll och säkerhet ger dig som förare extra körkomfort under färd.

Är 4-hjulingen intressant var vänlig ta kontakt med oss på Strängnäs Bilforum för mer info. Varmt välkommen!

Intresseanmälan

Annonsen kan vara ofullständig. Fullständig information kan erhållas direkt från säljaren. V-reg.nr är ej äkta reg.nr.

Klicket.se: Enkel, trygg och användarvänlig söktjänst för dig som ska köpa och sälja nya och begagnade bilar, båtar, husvagnar, husbilar, transportbilar, motorcyklar eller andra fordon från hela Sverige. Hitta bäst priser. Upplev våra smarta sökfunktioner med snabba filter.

Tack för att du använder Klicket och delar det du gillar med dina vänner!

Ladda ner Klicket-appen gratis:

Strängnäs Bilforum AB

Plogstigen 2
645 41 Strängnäs

Karta & vägbeskrivning

Hitta till Strängnäs Bilforum AB
Plogstigen 2, 645 41, Strängnäs
Dina senast visade objekt