Läser in...
Segway At5 NYHET (2024)
Helskärm

Segway At5 NYHET (2024)
Denna atv finns på vår anläggning i Hörby

69 900 kr

Fakta

  • Segway

Utrustning

  • Miltal 2: 0 mil

Beskrivning

SeverinAutogroup har nöjet att äntligen presentera: Sverige premiär av den efterlängtade nyheten från Segway Powersports - Segway Snarler AT5!

Segway AT5 drivs av en av de mest kraftfulla motorerna i 500-klassen. Med sina 39 hk har den gott om kraft för att klara tuffare terräng, ploga snö och dra lastade gårdsvagnar. AT5 är utrustad med en variator av märket CVtech för att optimera kraftöverföringen från motorn till hjulen, vilket säkerställer en jämn acceleration och minskad bränsleförbrukning.

En maskin som klarar alla uppgifter både till nytta och nöje. Mycket hög kvalitet till ett fantastiskt bra pris.

Hög och lågväxel samt diffspärr fram.

LED strålkastare.

Dragkrok.

Vinsch fram.

3års fabriksgaranti.

Du får framföra denna maskin både på väg & i godkänd terräng, Observera. För bästa personliga Service krävs tidsbokning för visning av samtliga objekt. Carfax-rapport medföljer kostnadsfritt i annonsen. För mer info samt övriga frågor, ring eller maila. Utrustning hämtad från Car.info. Vi tar alla slags fordon i inbyte! FÖRMÅNLIG FINANSIERING VIA SANTANDER WASA KREDIT MYMONEY.

Intresseanmälan

Annonsen kan vara ofullständig. Eventuellt V-reg.nr i annonsen anges för att skydda fordonsägaren, V-reg.nr = ej äkta reg.nr. Fullständig information kan erhållas direkt från säljaren. Tack för att du använder Klicket.se!

Severin Autogroup

Kristianstadsvägen 48
242 34 Hörby

Karta & vägbeskrivning

Hitta till Severin Autogroup
Kristianstadsvägen 48, 242 34, Hörby
Dina senast visade objekt