Läser in...
Kymco Mxu 700 EPS -22 (2022)
Helskärm

Kymco Mxu 700 EPS -22 (2022)
Denna atv finns på vår anläggning i Delsbo

105 900 kr

Fakta

  • Kymco

Utrustning

  • MXU 700 T3B har en encylindrig

Beskrivning

vätskekyld fyrtaktsmotor på 695 kubik med bränsleinsprutning. Trots att prestandan är betydligt högre än på föregångaren, är motorkaraktären föredömligt mjuk och lättkörd. Detta tillsammans med den avancerade, steglösa automatiska växellådan gör att MXU 700 EPS känns betydligt smidigare än kraften den levererar.

MXU 700 T3B har fått en helt ny design jämfört med föregångaren – en look som verkligen förmedlar att detta är en riktig premiummaskin – en ATV som tål att jämföras med vilken konkurrent som helst. Linjerna är smakfullt rena, samtidigt som den kraftfulla fronten och de rejäla lasträckena fram och bak signalerar att det här är ett fordon byggt för tuffa tag.

MXU 700 är en riktig toppmodell med fokus på kvalitet och prestanda. De avancerade stötdämparna och den långa fjädringsvägen ger perfekt kontroll på alla underlag, utan att ge avkall på komforten. Komforten förstärks ytterligare av de imponerande förvaringsmöjligheterna, med ett nytt utrymme framför sadeln och ett låsbart fack i höger framskärm. Utrymmet framför sadeln har även ett USB-uttag för smidig mobilladdning.

LED-positionsljus
Integrerade blinkers
Kvalitetsdäck
Högt monterat släpljuskontakt
Centrifugalkopplingen ligger i oljebad, för mjuk och kontrollerad igångsättning samt minimalt slitage på drivremmen.
Elektrisk och urkopplingsbar 4-hjulsdrift.
Stålomspunna bromsslangar
Elektrisk diffspärr
Tydlig display
USB-laddning
Plastkåpa på lastrack
Vinsch från COMEUP ingår
Huvudströmbrytare
Sadel för extra passagerare
14” alufälgar 26” Maxxis däck

Kymcos maskiner håller högsta kvalitet i allt från materialval till konstruktion och produktion, och med en garanti på hela 3 år kan du som ägare helt fokusera på en problemfri körupplevelse.

Intresseanmälan

Annonsen kan vara ofullständig. Eventuellt V-reg.nr i annonsen anges för att skydda fordonsägaren, V-reg.nr = ej äkta reg.nr. Fullständig information kan erhållas direkt från säljaren. Tack för att du använder Klicket.se

Åkes Motor

Stationsgatan 3
820 60 Delsbo

Karta & vägbeskrivning

Hitta till Åkes Motor
Stationsgatan 3, 820 60, Delsbo
Dina senast visade objekt