Läser in...
Honda Trx Rubicon 520 FA Discover (2023)
Helskärm

Honda Trx Rubicon 520 FA Discover (2023)
Denna atv finns på vår anläggning i Mellerud

151 125 kr

Fakta

  • Honda

Utrustning

  • hög och låg växel
  • delad bakaxel
  • servostyrning
  • 4WD
  • Dragkula
  • Vinsch fram
  • Hasplåt
  • Växellåda
  • Diffspärr

Beskrivning

Nyhet RUBICON 520 FA6 Discover är standardutrustad med 1st vinch lågt monterad vinch fram inbyggd i fronten, hasplåtar i stålplåt för en säker körning, batteriladdare.
RUBICON 2023 Utrustad med Hondas smarta DCT växellåda som körs i automatläge eller manuellt vilket ger smidighet och körglädje i alla lägen. Med komfort och kvalitet är RUBICON maskinen för alla användningsområden från tufft dagligt arbete till ren nöjesåkning. Den delade bakaxeln med sin individuella upphängning gör framkomligheten överlägsen. Alla reglage och manöverdon sitter ergonomiskt och logiskt placerade vilket gör att man direkt känner sig hemma på en RUBICON. Den råstarka motorn och DCT-växellådan gör det enkelt att köra i svår terräng och mjuk och fin vid transport vilket gör RUBICON till den ultimata arbetspartnern. Det kombinerat med Hondas unika 5-växlade DCT (DCT= Dubbelkopplingsväxellåda) innebär att motorns kraft alltid går direkt ner i marken vilket ger bästa möjliga drift i alla situationer. DCT’n kan köras helt automatiskt eller manuellt genom knapptryckningar på styret. Nytt för 2020 är att vill man växla upp eller ner i automatläget går det alldeles utmärkt och efter ett par sekunder när motorvarvtal och hastighet bibehållits går DCT’n tillbaka till automatläge igen, mycket användbart exempelvis vid utförskörning där man kan behöva en lägre växel för bättre motorbroms, Honda TRX har dessutom motorbroms på samtliga fyra hjul om fyrhjulsdriften är inkopplad. Backen är nu el-styrd så med hjälp av en knapp på vänsterhandtaget är det bara att trycka in den och “växla ner knappen” så går backen i oavsett vilken växel som ligger i. Man behöver således inte först lägga i friläge. Den delade bakaxeln gör all transport, oavsett terräng till en behaglig färd, här finns även möjlighet till att ändra fjäderförspänning om man lastar mycket. Den automatiska diffbromsen hjälper till vid svår terräng och skulle det behövas kan man lätt koppla in den elektroniska diffspärren till framhjulen och få maximal drift på samtliga hjulen. Bränsleinsprutningssystem gör att motorn alltid är lättstartad, går mjukt oavsett temperatur och ser till att bränsleförbrukningen blir låg. Den elektriska styrservon gör körningen lätt och behaglig oavsett vilken terräng man är i. 2 eller 4-hjulsdrift? FANTASTISK FRAMKOMLIGHET Den delade bakaxeln ger hela 26 cm mark-frigång vilket ger framkomlighet i den mest skiftande terräng. Det tillsammans med servostyrningen gör RUBICON till en fantastisk terrängskoter. KOMFORTABEL RUBICON är den mest kompletta av alla Honda TRX, med körställning som är optimal för terrängkörning, bränsleinsprutning och rejäla lasträcken ger en komfort utöver det vanliga. ARBETE ELLER NÖJE? Oavsett om RUBICON används till tufft dagligt arbete eller ren transport så med rätt vald hög eller lågväxel och DCT växellådan, är detta den perfekta ATV’n .

Välkomna till Fritzens i Mellerud för provkörning eller ring 0530-41118 för mer information

Intresseanmälan

Annonsen kan vara ofullständig. Eventuellt V-reg.nr i annonsen anges för att skydda fordonsägaren, V-reg.nr = ej äkta reg.nr. Fullständig information kan erhållas direkt från säljaren. Tack för att du använder Klicket.se

Fritzéns Maskin AB

Sapphultsgatan 2
464 34 Mellerud

Karta & vägbeskrivning

Hitta till Fritzéns Maskin AB
Sapphultsgatan 2, 464 34, Mellerud
Dina senast visade objekt