Läser in...
Honda Honda TRX 520 Foreman Adventure Nyhet (2024)
Helskärm

Honda Honda TRX 520 Foreman Adventure Nyhet (2024)
Denna atv finns på vår anläggning i Mellerud

157 375 kr

Fakta

  • Honda

Utrustning

  • Miltal 2: 0 mil

Beskrivning

Kampanj! Välkomna på vårt Öppnahus vecka 7 12-18/2 med många fina Erbjudande på 4-hjulingar.
Nu Kampanj med Original plogblad på köpet!

Working class hero säger man om Honda FOREMAN 520, arbetsmaskinernas hjälte nummer ett – FOREMAN! Hondas ATV program med terrängskotrar för arbete är oöverträffat, Med sin nu större motor på hela 518cc med mer effekt och bättre vridmoment har Honda Foreman blivit ett ännu bättre arbetsredskap. Den 5-växlade lådan som manövreras med knappar på styret gör att du är ”bara ett knapptryck” från att alltid ha rätt växel. Denna kombination gör att motorns kraft alltid går direkt ner i marken vilket ger bästa möjliga drift i all situationer. Honda TRX har dessutom motorbroms på samtliga fyra hjul om fyrhjulsdriften är inkopplad. Backen är nu el-styrd så med hjälp av knapp på vänsterhandtaget är det bara att trycka in den och “växla ner knappen” så går backen i oavsett vilken växel som ligger i. Man behöver således inte först lägga i friläge.
TRX’ns geometri bibehålls och vagnens tyngd påverkar inte fjädringen. Den automatiska diffbromsen hjälper till vid svår terräng och skulle det behövas kan man lätt koppla in den elektroniska diffspärren till framhjulen och få maximal drift på samtliga hjulen. Honda PGM-FI bränsleinsprutningssystem gör att motorn alltid är lättstartad, går mjukt oavsett temperatur och ser till att bränsleförbrukningen blir låg. Den elektriska styrservon gör körningen lätt och behaglig oavsett vilken terräng man är i. 2 eller 4-hjulsdrift? Bara ett knapptryck bort så får man extra kraft till hjulen med 4-hjulsdrift eller gör maskinen mer ”lekfull” när bara bakhjulen är i drift. DRAGVILLIG Med sin raka bakaxel som gör att släpets last inte påverkar fjädringen gör det FOREMAN till den idealiska dragaren. Tumväxeln ser till att det alltid är lätt att anpassa växeln till den dragkraft som behövs. Vid brant lutning kan differentialspärren snabbt läggas i och all motorns kraft går direkt till hjulen som då drar stenhårt. KÖRGLÄDJE Även om FOREMAN är en dragare av klass finns här massor av körglädje. Bränsleinsprutningen, servostyrningen och den råstarka motorn är några saker som ger körglädje. Att man sen blir glad över att den stela bakaxeln inte sjunker ihop vid last på vagnen försämrar ju inte det. DIFFBROMS Honda FOREMAN med sin diffbroms gör inte bara att man tryggt kommer upp för backarna också med tungt lass, man får även en fantastisk motorbroms utför. FOREMAN geometrin och körkomforten ser till att även en lång tuff dag håller föraren på gott humör.
Denna maskinen är utrustad med Adventure paket som innehåller: Hasplåtar i stålplåt, flyttbar vinsch med trådlös fjärrkontroll och batteriladdare.
Välkomna till Fritzens i Mellerud för provkörning eller ring 0530-41118 för mer information

Intresseanmälan

Annonsen kan vara ofullständig. Eventuellt V-reg.nr i annonsen anges för att skydda fordonsägaren, V-reg.nr = ej äkta reg.nr. Fullständig information kan erhållas direkt från säljaren. Tack för att du använder Klicket.se!

Fritzéns Maskin AB

Sapphultsgatan 2
464 34 Mellerud

Karta & vägbeskrivning

Hitta till Fritzéns Maskin AB
Sapphultsgatan 2, 464 34, Mellerud
Dina senast visade objekt