Läser in...
Helskärm
Apollo Rfz Commander 200 - Dragkula (2021)
Denna atv finns på vår anläggning i Helsingborg
23 195 kr
Fakta
Apollo
Utrustning
  • baksving
Beskrivning
Commander 200 är en välkonstruerad maskin med tilltalande design och ett brett användningsområde. Fyrhjulingen passar även ungdomar och kan användas till både nytta och nöje. Med fina komponenter och väl tilltagna hjulupphängningar, kedja och bakaxel kan man vara säker på att den klarar tuff körning. Bakaxelfästet är av excentrisk typ vilket gör det extra hållbart och underlättar kedjespänning. Det ingår även en kraftig draganordning med standard 50mm kula för den som vill dra olika typer av släp.
En bastant plastkaross och bekväm sadel tillsammans med det breda styret ger bekväm körställning och skydd.
Ställbar gas och heltäckande fotplattor bidrar också till säkrare körning.
Fyrhjulingen är utrustad med LED belysning, elstart och dragstart. 10 tums stålfälgar med grovmönstrade däck ger bra fäste även på lösa underlag.
Motorn är extra påkostad. Den har en så kallad balansaxel som minskar vibrationerna samt en lättanvänd och rejäl dragstart istället för kickstart. Elstart finns naturligtvis också.

Apollo 200cc GY6, luftkyld
Automat med fram och back
CVT växellåda
Elstart och dragstart

28mm fatbar styre
Stötdämpare med ställbar fjäderspänning

Besök vår hemsida www.novabike.se för mer information och bilder. Vi levererar inom hela Sverige hem till dörr. Välj mellan flera olika betalnings- och finansieringsalternativ såsom -delbetalning -faktura -kortbetalning och swish.

Intresseanmälan
Du kanske även gillar
motorhandel.se
Godsgatan 14
254 64 Helsingborg
Karta & vägbeskrivning
Till
Godsgatan 14, 254 64, Helsingborg
Från
Dina senast visade objekt
Klicket använder cookies för att göra din användarupplevelse så bra som möjligt. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.
Laddar...